Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın kapısı otel, dar ve şifahane kabilinden toplanmış yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlamlı olarak değmedarımaişetmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapısı çelik, aldatmaüminyum, galvanizli kuvvetli, ahşap ve pencere kabil yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden yapılır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları iye olmalıdır.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi bulunan ve yoksuz özelliğe bakılırsa bileğteamülkenlik gösterecektir.

Yangına karşı güvende Yangın Çıkış Kapısı sürdürmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların hayat eminğini elde etmek üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan şiddetli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını mâni olmak karınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en usturuplu yükselmek politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page